DAP Bernheze personeel

inlog

Wie zijn wij

Johan Hulzing - Dierenarts

In het jaar 1995 ben ik afgestudeerd als dierenarts en verhuisde ik van Den Haag naar Nistelrode. Drie jaar later trad ik toe tot een maatschap in die plaats. In 2004 ben ik een eigen praktijk gestart in Heesch, waar we nu nog steeds werkzaam zijn.  Binnen de praktijk behandel ik diverse diersoorten; van huisdieren tot landbouwhuisdieren.  In mijn vrije tijd ben ik vaak in de sportschool te vinden of wandel ik, samen met mijn vrouw Ester, met onze honden.

Kim Arts – Dierenarts

Sinds 2010 ben ik begonnen met werken als dierenarts. Mijn interesse in dieren is al begonnen toen ik klein was en naarmate ik ouder werd en ook ervaring opdeed in de dierenwinkel, dacht ik een mooi beroep te vinden in de Diergeneeskunde. Na een mooie, maar zware studie in Utrecht was het zover en mocht ik de praktijk in. Na enige ervaring opgedaan tijdens waarnemingen werd ik uitgenodigd bij DAP Bernheze.

Ester van Uden – Praktijkmanager

Binnen de praktijk zorg ik er voor dat alles op rolletjes loopt. Daarnaast vind ik het leuk om te zorgen voor een gezellige sfeer door persoonlijk contact te onderhouden met onze cliënten en patiënten. Onze honden Yara, Noortje en Zoë zijn mijn hobby. Velen van jullie hebben al kennis met ze gemaakt in de praktijk of in de bossen rondom Heesch. Daarnaast heb ik nog 2 konijnen (Meisje en Juultje) waar ik graag voor zorg.

Chantal Potjes

Na een leuke en leerzame stage bij DAP Bernheze ben ik hier na het behalen van mijn diploma blijven hangen als Paraveterinair. Als klein kind wilde ik altijd al graag met dieren gaan werken en ik denk dat ik dat nu zeker heb waar gemaakt. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met mijn paard, een grote hobby van me.