Dierenarts aan huis

Dierenarts aan huis

Dierenartsenpraktijk Bernheze biedt vanaf 1 april 2013 de mogelijkheid om u thuis op te zoeken voor uw huisdier. Dit is ideaal wanneer u zelf een blessure heeft opgelopen of wanneer uw hond bijvoorbeeld te veel stress ervaart in de auto. Wij zijn u dan ook graag van dienst in dorpen rondom Heesch, zoals Oss, Berghem of Uden. U hoeft uzelf dan ook geen zorgen meer te maken wanneer er geen dierenarts in uw dorp aanwezig is!

Slechts tegen een kleine vergoeding komen onze dierenartsen bij u aan huis. Wij kunnen dan vaccinaties of kleine behandelingen verrichtingen. Indien er bij behandelingen/operaties gebruik moet worden gemaakt van narcose, dan zullen de verrichtingen plaatsvinden bij onze locatie in Heesch. Bij elke individuele afspraak bepalen onze medewerkers of een huisbezoek mogelijk is. Wij zullen u ten alle tijden hierin zoveel mogelijk proberen tegemoet te komen. In geval van spoed raden we echter aan om uw huisdier in onze vaste praktijk te behandelen. Dit is veiliger omdat wij hier beschikken over alle benodigde apparatuur, medicatie en instrumentarium.

Behalve individuele afspraken kunt u eveneens met een aantal mensen tegelijkertijd een afspraak maken. Hierbij kan gedacht worden aan het vaccineren van een aantal honden en/of katten uit de buurt, waarbij u op één adres samenkomt. Dit is natuurlijk ideaal voor de kleinere dorpjes waar geen dierenartsenpraktijk is gevestigd.

Wilt u meer informatie of direct een afspraak maken? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 0412 – 47 54 24. Aarzel dus niet langer en laat de dierenarts direct aan huis komen!